Vizualizezi pagina obiectivului turistic Lacul Valea Rea din Rucar, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rucar, Romania precum: adresa Lacul Valea Rea, cum ajung la Lacul Valea Rea, program Lacul Valea Rea, preturi Lacul Valea Rea, poze Lacul Valea Rea, localizare pe harta Lacul Valea Rea si alte detalii Lacul Valea Rea.

  • Locatie: Rucar, Arges, Romania

Lacul Valea Rea reprezinta o arie protejata de interes national situata in judetul Arges, pe teritoriul administrativ al comunei Rucar.

Rezervatia naturala este situata in partea sudica a Muntilor Fagaras, intre Varful Galbenele (2.456 m), Varful Galesescu Mare (2.470 m) si Varful Moldoveanu (2.544 m), in bazinul raul Doamnei-caldarea Valea Rea, la o altitudine de 2.156 m.

Aria naturala cuprinde un lac de origine glaciara, alimentat de trei izvoare. La iesirea din lac se formează albia raului Valea Rea, unul din cei doi afluenti al raului Doamnei.

Lacul Valea Rea (Vistea-Moldoveanu) are o suprafata de 5000 mp, o adancime maxima de 2 m si este populat cu pastravi. In jos de lac, apele Vaii Rele formeaza la Buduri una dintre cele mai spectaculoase cascade ale masivului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rucar, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Lacul Valea Rea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.