Vizualizezi pagina obiectivului turistic Monumentul Custozza si Monumentul Losenau din Alba Iulia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Alba Iulia, Romania precum: adresa Monumentul Custozza si Monumentul Losenau, cum ajung la Monumentul Custozza si Monumentul Losenau, program Monumentul Custozza si Monumentul Losenau, preturi Monumentul Custozza si Monumentul Losenau, poze Monumentul Custozza si Monumentul Losenau, localizare pe harta Monumentul Custozza si Monumentul Losenau si alte detalii Monumentul Custozza si Monumentul Losenau.

  • Locatie: Alba Iulia, Alba, Romania

In parcul din fata Universitatii I Decembrie 1918, se afla un mic monument ridicat in 1853, in memoria colonelului Ludwic von Losenau, cazut in lupta impotriva trupelor conduse de generalul Bem.

In acelasi parc din fata Universitatii "1 Decembrie 1918, spre Sala Unirii se afla un monument in forma de mic obelisc imprejmuit cu lanturi grele intercalate de ghiulele de tun.

Monumentul a fost dezvelit in 1906 in amintirea soldatilor si ofiterilor din Regimentul 50 infanterie din Alba Iulia, cazuti in batalia de la Custozza in timpul razboiului austro-italian din 1866.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Alba Iulia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Monumentul Custozza si Monumentul Losenau?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.