Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muntele Fuji din Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Japonia precum: adresa Muntele Fuji, cum ajung la Muntele Fuji, program Muntele Fuji, preturi Muntele Fuji, poze Muntele Fuji, localizare pe harta Muntele Fuji si alte detalii Muntele Fuji.

  • Locatie: Japonia

Muntele Fuji din Japonia

Muntele Fuji este cel mai inalt munte din Japonia, masurand 3.776 de metri inaltime. Conul exceptional de simetric al vulcanului este un simbol binecunoscut al Japoniei, frecvent prezentat in arta si fotografie, precum si un obiectiv turistic popular printr turisti si alpinisti. Aproximativ 200.000 de oameni escaladeaza Muntele Fuji in fiecare an, dintre care 30% sunt straini. Urcarea dureaza undeva intre trei si opt ore si coborarea intre doua si cinci ore.

Muntele Fuji este un vulcan activ care a erupt ultima data in 1707-1708. Se afla la 100 de kilometri sud-vest de Tokyo, de unde poate fi si vazut intr-o zi senina. Piscul muntelui este acoperit de zapada pentru multe luni pe an. Muntele este unul din cei trei munti sfinti ai Japoniei, alaturi de muntele Tate si muntele Haku; este un loc de o frumusete naturala deosebita, un loc istoric si este incadrat pe lista Patrimoniului Mondial la rubrica Cultura, in loc de Natura.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muntele Fuji?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.