Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Groeninge din Bruges, Belgia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bruges, Belgia precum: adresa Muzeul Groeninge, cum ajung la Muzeul Groeninge, program Muzeul Groeninge, preturi Muzeul Groeninge, poze Muzeul Groeninge, localizare pe harta Muzeul Groeninge si alte detalii Muzeul Groeninge.

  • Locatie: Bruges, West-Flanders, Belgia
  • Adresa: Dijver 12, la est de Markt
  • Telefon: tel, info: 050 44 87 43
  • Pret: adult/redus/sub 13 ani €8/€6/gratuit
  • Program: 09:30-17:00 Mar-Dum

Groeningemuseum este un muzeu de arta care infatiseaza lucrari ale artistilor flamanzi. Muzeul adaposteste un studiu cuprinzator de sase secole de pictura flamanda si belgiana, de la Jan van Eyck la Marcel Broodthaers. Principalele atractii ale muzeului includ colectia de arta ‘primitiva flamanda’, opere de arta realizate de un numar considerabil de artisti ai stilului renascentist si baroc, precum si o selectie de picturi din perioadele neoclasice si realiste ale secolelor 18 si 19, repere ale simbolismului si modernismului belgian, capodopere ale expresionismului flamand si multe lucrari din colectia orasului de arta moderna postbelica.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bruges, Belgia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Groeninge?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Muzeul de Arte Frumoase din Bruges, mai cunoscut sub numele de Groeningemuseum, este recunoscut pe plan internațional pentru lucrarile picturii timpurii olandeze.
Această parte a colecției constă într-o serie de capodopere de Jan van Eyck, Hans Memling, Hugo van der Goes și Gerard David, precum și lucrări ale maeștrilor minori activi în Bruges în secolele XV-XVI, inclusiv Maeștrii Lucia și Ursula Legend, Ambrosius Benson, Lancelot Blondel și Pieter Pourbus cel Bătrân.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.