Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Jucariilor din Salzburg, Austria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Salzburg, Austria precum: adresa Muzeul Jucariilor, cum ajung la Muzeul Jucariilor, program Muzeul Jucariilor, preturi Muzeul Jucariilor, poze Muzeul Jucariilor, localizare pe harta Muzeul Jucariilor si alte detalii Muzeul Jucariilor.

  • Locatie: Salzburg, Salzburg, Austria
  • Adresa: Bürgerspitalgasse 2
  • Pret: adult/copil/familie €4/1.50/8
  • Program: 9am-5pm Mar-Dum

Exploreaza lumea jucariilor cu toate simturile! Explorarea interactiva reprezinta un concept fundamental in Muzeul Jucariilor din Salzburg. Muzeul are nu numai colectii de jucarii istorice expuse, ci si o gama larga de jucarii cu care copii se pot juca. Parterul pune in prim plan senilele de marmura, blocurile mari Matador, masinile Bobby si o camera foarte spatioasa in care copiii se pot zbengui si juca.

Teddy si prietenii sai, o camera a comorilor, precum si casa si magazinul alimentar al papusii se gasesc la etajul unu, pentru invatare creativa si activitati interactive. Vizitatorii vor gasi o pista de curse Carrera in partea stanga, cu un labirint, jucarii in miniatura si o mica expozitie care prezinta jucarii din colectia proprie a Muzeului, drept inainte. La etajul al doilea se deplaseaza modele de trenuri istorice pe un traseu de tren, care are peste 12 metri lungime.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Salzburg, Austria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Jucariilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.