Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Walser din Vaduz, Liechtenstein. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vaduz, Liechtenstein precum: adresa Muzeul Walser, cum ajung la Muzeul Walser, program Muzeul Walser, preturi Muzeul Walser, poze Muzeul Walser, localizare pe harta Muzeul Walser si alte detalii Muzeul Walser.

  • Locatie: Vaduz, Liechtenstein

Muzeul Walser a fost creat in anul 1961 de preotul paroh din Triesenberg la momentul respectiv, Engelbert Bucher. Walser a fost o comunitate de limba germana din Valais care a emigrat in Europa in secolul al XIII-lea si s-a stabilit in multe locuri, inclusiv Liechtenstein.

Din anul 1980 muzeul a fost localizat in centrul satului, langa hotel Kulm si biserica. Exponatele sale spun istoria Triesenberg si prezinta multe din obiceiurile, traditiile si modul de viata al populatiei Walser lui.

Un spectacol multimedia, timp de aproximativ 25 minute ofera o perspectiva asupra modului in care satul s-a schimbat de-a lungul secolelor. In subsol vizitatorii vor gasi o expozitie permanenta de sculpturi din lemn, facute de de artistul local Rudolf Schädler.

Muzeul Walser functioneaza intr-o casa veche de 400 de ani, casa traditionala Walser, situata la sud de cimitir, unde vizitatorii pot afla despre modul in care populatia locala a trait in secolul al XIX-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vaduz, Liechtenstein? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Walser?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.