Vizualizezi pagina obiectivului turistic Parcul de Miniaturi Madurodam din Haga, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Haga, Olanda precum: adresa Parcul de Miniaturi Madurodam, cum ajung la Parcul de Miniaturi Madurodam, program Parcul de Miniaturi Madurodam, preturi Parcul de Miniaturi Madurodam, poze Parcul de Miniaturi Madurodam, localizare pe harta Parcul de Miniaturi Madurodam si alte detalii Parcul de Miniaturi Madurodam.

  • Locatie: Haga, Zuid-Holland, Olanda

Madurodam este un parc de miniaturi situat la doar o ora de mers cu masina de la Amsterdam si campurile de lalele si reprezinta cel mai bun loc in care puteti descoperi ceea ce face Olanda atat de unica. Veti gasi aici cladiri tipic olandeze pe canal, campuri de lalele, piata de branzeturi, mori de vant, Palatul Pacii, proiectul Delta (un intreg complex de baraje si ecluze) si multe altele.

In Madurodam, miniaturile si povestile lor prind viata. Sunt atat de multe lucruri de vazut, de descoperit si de facut in acest oras miniatural. Madurodam va spune acum povestile din spatele cladirilor miniaturale si despre istoria Olandei prin multimedia. Madurodam este interactiv: puteti opera singuri bariera impotriva furtunii, Oostercheldekering, sa incarcati containerele pe un cargobot in portul Rotterdam, sa decolati cu un avion de pe Aeroportul Schiphol si sa faceti o oferta la licitatia de flori.

Madurodam este impartit in trei zone tematice: Centrul Orasului, Lumea Apelor si Insula Inovatiei. In Oras veti gasi cele mai frumoase cladiri ale vechilor orase din Olanda. Waterland (Tinutul apei) spune povestea ‘apei ca prieten si dusman’, iar Insula Inovatiei reprezinta Olanda ca o sursa de inspiratie pentru lume (arhitectura, inovatii, sport, divertisment si design).

Magazinul Madurodam ofera o gama larga de produse si suveniruri olandeze surprinzatoare: foarte olandeze, dar putin mai diferite. In Grand Café ‘Panorama’ si restaurantul ‘Taste of Holland’, puteti comanda feluri de mancare tipice olandeze.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Haga, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Parcul de Miniaturi Madurodam?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Madurodam, a fost dezvoltat acum 60 de ani si este una dintre cele mai populare destinații de călătorie ale Olandei. Familiara ,cu un mini-oraș pe o scară de 1:25, această destinație delicioasa și amuzantă pune în evidență toate calitățile culturii olandeze, inclusiv podurile, canalele, morile de vânt și atractiile turistice din întreaga Olanda.Aici se poate vedea o țară întreagă într-o singură zi.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 11 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.