Vizualizezi pagina obiectivului turistic Podul Capelei din Lucerna, Elvetia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lucerna, Elvetia precum: adresa Podul Capelei, cum ajung la Podul Capelei, program Podul Capelei, preturi Podul Capelei, poze Podul Capelei, localizare pe harta Podul Capelei si alte detalii Podul Capelei.

  • Locatie: Lucerna, Lucerne, Elvetia

Podul Capelei din Lucerna este cel mai renumit si cel mai vechi pod acoperit din lemn din Europa. Candva era parte din fortificatiile orasului si a fost denumit dupa Capela Sf. Petru, care este situata la capatul podului. A fost construit initial in 1333, dar mare parte din el a fost inlocuit dupa un incendiu ce a avut loc in anul 1993. Mergand pe jos pe pod, vei observa diferenta dintre partea reconstruita a podului si cea originala. Este cel mai fotografiat obiectiv din Elvetia dupa Matterhorn. Exista 120 de picturi pe grinzile podului, care au fost pictate in secolul al 17-lea si ilustreaza scene din istoria elvetiana si locala. La capatul podului se afla Wazzerturm (turnul de apa). A functionat, de asemenea, ca inchisoare, camera de tortura si mai tarziu ca arhiva municipala. Astazi, turnul este folosit ca locul de intrunire al asociatiei de artilerie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lucerna, Elvetia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Podul Capelei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Podul Capelei și Turnul de apă marchează capătul superior al orașului Lucerna din centrul medieval, unde apele lacului Lucerna curg în râul Reuss. Inițial Podul Capelei și Turnul de apă erau părți ale celor mai vechi cetăți medievale din Lucerna. Capul nordic al Podului Capelei conducea odată direct în Capela Sf. Petru. Astăzi, este o promenadă peste râu ce uneste cele două maluri .

Turnul de apă al Lucernei a servit și ca temniță, arhivă și trezorerie până în secolul al XIX-lea. Astăzi o asociație tradițională o folosește ca o sală de club. Prin urmare, turnul nu este deschis publicului și nu poate fi văzut din interior.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.