Vizualizezi pagina obiectivului turistic Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei din Nereju, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Nereju, Romania precum: adresa Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei, cum ajung la Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei, program Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei, preturi Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei, poze Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei, localizare pe harta Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei si alte detalii Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei.

  • Locatie: Nereju, Vrancea, Romania

Rezervatia naturala Caldarile Zabalei se afla in sectorul cursului superior al Zabalei, la confluenta cu Paraul Zarna, judetul Vrancea si este arie protejata de tip mixt conservand elemente de hidrogeomorfologice, forestiere, floristice, faunistice si de peisaj.

Zona conserva peisajul complex definit de Zabala, aspectele geomorfologice deosebite ale albiei Zabalei sculptate in pachete compacte de gresii si asociatiile floristice si faunistice de valoare stiintifica ale zonei.

Rezervatia este remarcabila datorita hidrogeomorfologiei deosebite a albiei Parului Zabala, cu renumitele marmite de evorsiune de fund suspendate, sculptate in pachete de gresii masive, cunoscute sub denumirea de Caldari, pentru padurile deosebite de aici si nu in ultimul rand pentru asociatiile floristice si faunistice intalnite in acest perimetru.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Nereju, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Rezervatia Naturala Caldarile Zabalei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.