Vizualizezi pagina obiectivului turistic Spido din Rotterdam, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rotterdam, Olanda precum: adresa Spido, cum ajung la Spido, program Spido, preturi Spido, poze Spido, localizare pe harta Spido si alte detalii Spido.

  • Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland, Olanda
  • Adresa: Willemsplein 85
  • Website: www.spido.nl
  • Telefon: 010 275 99 88
  • Pret: adult/copil €9.50/6
  • Program: 9.30am-5pm Iun-Sep, 11am-3.30pm Apr, Mai & Oct; pana la 2pm Joi-Dum Noi-Mar

Spido ofera diverse excursii portuare fascinante pe tot parcursul anului. Depinde de voi, daca vreti sa va bucurati de o croaziera de 75 de minute prin portul Rotterdam sau de unul dintre tururile extinse si excursii de o zi in timpul verii. Turul Spido al Portului va duce intr-o calatorie prin unul dintre cele mai mari porturi din lume. Printre sutele de nave, veti vedea santierele navale moderne ale portului si cum cele mai noi tehnologii sunt folosite pentru a transporta mii de containere. In acelasi timp, va veti bucura de orizontul impresionant al Rotterdam-ului si veti trece pe langa grandiosul vapor de croaziera De Rotterdam.

Pe langa cele 75 de minute de tur al portului, Spido ofera mai multe tururi speciale si pachete promotionale. Tipul de tur este ales in functie de cat doriti sa invatati si sa vedeti; Spido va poate arata toate locurile din portul Rotterdam.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rotterdam, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Spido?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Spido navighează pe tot parcursul anului de la piciorul podului Erasmus, oferind excursii de o zi și croaziere tematice pe apă. Spido este una dintre cele mai mari atracții din Rotterdam. Fondată în 1919 ca serviciu de transport pe apă, compania s a reinventat după cel de-al Doilea Război Mondial ca operator de croazieră. Astăzi are o flotă de cinci nave care oferă o varietate de excursii.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 10 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.