Piscina Clubul Diplomatic, Bucuresti – Vizualizezi poze Piscina Clubul Diplomatic, detalii Piscina Clubul Diplomatic, localizare Piscina Clubul Diplomatic, meniuri Piscina Clubul Diplomatic, date de contact Piscina Clubul Diplomatic.

Piscina Clubul Diplomatic
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Summer Place promite să fie refugiul din inima junglei urbane pentru cei care își doresc să interacționeze într-un cadru relaxat și să experimenteze un nou concept de conectare, fie că este vorba despre business sau întâlniri cu prietenii.

Pe timp de zi, feriti de canicula torida a verii, rasfatati-va cu familia si prietenii la un cocktail in jurul piscinelor racoroase sau delectati-va cu un pranz sau o simpla gustare si o bere rece pe terasa bistro-ului sau lounge-ul de sub umbra copacilor seculari.

Odata cu lasarea serii, Summer Place si Bistro se transforma in locul ideal pentru socializare la o cina memorabila in aer liber sau in atmosfera cu iz frantuzesc a restaurantului, iar prin calendarul atragator de concerte si evenimente organizate periodic, suntem pregatiti sa satisfacem cele mai exigente gusturi.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Piscina Clubul Diplomatic

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.