Piscina Phoenix , Bucuresti – Vizualizezi poze Piscina Phoenix , detalii Piscina Phoenix , localizare Piscina Phoenix , meniuri Piscina Phoenix , date de contact Piscina Phoenix .

Piscina Phoenix
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Piscina Phoenix Cernica este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te racoresti in zilele calde de vara. Astfel, fie ca doresti sa beneficiezi de clipe de rasfat sub soare sau ca esti in cautarea unui spatiu pentru o petrecere inedita, noi avem solutia pentru tine.

Zona amenajata pe malul lacului Cernica este una intima si cocheta, ce te va cuceri prin simplitatea sa si te va transpune intr-o atmosfera de vacanta. Vino sa iti incarci bateriile, racoreste-te pe ponton si admira privelistea superba in care se imbina gazonul ingrijit, lacul si padurea Cernica.

Fie ca vii singur, cu prietenii, familia sau alaturi de cei mici, piscina Phoenix Cernica iti propune o zi rafinata, si linistita, ce te va face sa uiti de grijile cotidiene. De aceea, ti-am pregatit toate conditiile pentru a te bucura de timpul petrecut la noi: sezlonguri comfortabile, un meniu savuros de bauturi, zona de mese, unde te poti retrage la umbra, muzica, personal amabil si prompt.

In plus, pentru organizarea evenimentelor tale, iti punem la dispozitie toate resursele noastre, inclusiv meniuri personalizate de mancare si bauturi, create in bucataria restaurantului Phoenix, din cadrul complexului nostru. Contacteaza-ne atat pentru petreceri private (nunti, botezuri, aniversari), cat si pentru evenimente corporate sau grupuri de turisti.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Piscina Phoenix

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.