Vizualizezi oferta sejur VILA NIOVI, sejur Neoi Poroi, sejur Grecia, vacanta Neoi Poroi, vacanta Grecia.

Villa Niovi este la doar 100 de metri de plaja de nisip Nei Pori şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi vedere la Muntele Olimp. Oraşul Larisa este situat la 43 km.

Vila NIOVI ofera clientilor sai camere la standarde superioare, similare celor de hotel (bai moderne, LCD TV, minibucatarie complet utilata, balcon) – o parte dintre acestea au vedere la mare iar celelalte va ofera linistea padurii din apropiere, aer conditionat (optional).

Localitatea Elatochori se află la 50 km de Villa Niovi. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 110 km de proprietate.

Facilitati hotel

Politici hotel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife sejur

  • Durata: 7 nopti
  • Tip masa: Fara masa
  • Transport: Transport la cerere
  • Tipuri camere: Camera dubla

Calculeaza tariful sejurului in functie de tipul de camera si perioada dorita.

  Alege perioada
Tarif Tip pret Extra info
95 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
95 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
119 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
119 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
119 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
129 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
139 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
149 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
189 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
195 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
195 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
195 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
189 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
169 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
139 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
119 € de persoana Nu exista extra informatie.
Tarif Tip pret Extra info
95 € de persoana Nu exista extra informatie.

Info: Pentru alte tipuri de camere si alte perioade, contacteaza agentia.

tarife/persoana de la 95 €

Camera dubla

Servicii incluse

7 nopti cazare (fara masa)
Camerele sunt dotate cu: televizor, minibucatarie complet utilata, balcon/terasa, aer conditionat (optional si contra cost).

Servicii neincluse

Taxa statiune. De la 01.01.2018 se aplica o nouă taxă pe noapte, impusă de guvernul grec, care va varia în funcție de categoria hotelului și va fi plătită direct de către clienți la fața locului.
Transport autocar – 70 euro/persoana Bucuresti-Nei Pori-Bucuresti
Asigurare medicala de calatorie (aprox. 35 lei) si polita storno (aprox 4% din valoarea totala).
Programele optionale (se pot achizitiona de la agentia partenera locala).

Observatii

Reduceri, suplimente si alte informatii:

1 Copil 0-4,99 ani: cazare gratuita (in pat cu parintii); plateste integral transportul.
1 Copil 5-15,99 ani: reducere 25% din Loc in dubla (cazare in camera dubla + extrabed); plateste integral transportul.
Adult (>16 ani): reducere 20 Euro pentru cazare in camera dubla + extrabed
2 Copii (primul 0-4,99 ani si al doilea 0-15,99 ani) cazati in camera cu 2 adulti – primul are gratuitate fara pat suplimentar, al doilea are reducere 25% la cazare. Acest tip de camera este la cerere. Camera standard este alcatuita din 2 paturi normale si un pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii va fi pusa la dispozitia turistilor camera standard.
Supliment camera single: 90 euro/persoana/sejur;
Nu se acorda reduceri pentru sejur dublu.

EARLY BOOKING!
35 % pana la 26.11.2017
25 % pana la 31.12.2017
15 % pana la 28.02.2018
10 % pana la 31.03.2018

Reducerile sunt valabile cu plata unui avans de 25 euro/persoana si plata integrala a pachetului pana la data expirarii ofertei;
Rezervarile Early Booking nu permit modificari de nume sau anulari;
Orice modificari aduse rezervarii initiale, conduc la recalcularea pretului si pierderea reducerii;
Reducerile se aplica doar la pachetul de baza (nu se aplica la taxe sau la suplimente);
Reducerile nu sunt valabile in cazul ofertelor speciale si se aplica exclusiv tarifelor mai mari de 100 euro;
Renuntarea definitiva nu se poate face decat cu penalizari de 100% din valoarea totala a pachetului.

IMPORTANT:
1. Dotarile vilelor si hotelurilor sunt cele mentionate in descrierea fiecareia iar clasificarile (3 chei) sunt echivalente si conforme cu normele locale. Vilele nu dispun de prosoape sau obiecte de igiena personala. Curatenia in camere se face o singura data in ziua intrarii la cazare. Pe parcursul cazarii curatenia se face in regim self-catering.
2. In momentul rezervarii (valabil pentru tarifele fara reduceri sau oferta speciala) se va achita un avans de 30 % (in termen de 48 ore), diferenta putand fi achitata cu pana la 21 zile inaintea plecarii. In cazul in care nu se achita avansul pentru rezervarea transmisa in termenul specificat mai sus, aceasta se va anula automat, agentia touroperatoare nefiind raspunzatoare de reclamatiile ulterioare.
3. Agentia touroperatoare nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul respectiv sau de a-i permite parasirea teritoriului. Nerealizarea programului din culpa turistilor nu implica raspunderea agentiei touroperatoare. Prezentarea incompleta a informatiilor cuprinse in aceasta oferta sau modificarea acestora, nu atrage raspunderea agentiei touroperatoare in fata clientilor, acestia urmand sa se adreseze in caz de nemultumiri agentiei de la care au achizitionat pachetul de servicii turistice pe destinatia respectiva.
4. Turistii sunt obligati sa verifice starea pasaportului sau a cartii de identitate si valabilitatea acestora (minim 6 luni din momentul plecarii). Nu este permisa trecerea frontierei pe baza certificatului de nastere/buletinului tip vechi.
5. In cazul participarii la program a minorilor care nu sunt insotiti de ambii parinti, minorii trebuie sa aiba asupra lor acordul (legalizat la notariat in original + copie) parintelui sau parintilor care nu-i insotesc in excursie, privind participarea copiilor la programul respectiv iar insotitorul acestora trebuie sa aiba in posesie cazierul judiciar. Lipsa acestora conduce conform prevederilor in vigoare la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism touroperatoare sau revanzatoare nu raspund de consecinte (pentru mai multe detalii va rugam consultati site-ul www.politiadefrontiera.ro).
6. Agentia de turism touroperatoare isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, vila, restaurant, etc.). In cazul evenimentelor aparute pe parcursul desfasurarii programului turistic, agentia touroperatoare raspunde in limita prevederilor contractuale cu prestatorii de servicii (transportatori, hotelieri, unitati de alimentatie publica, ghizi/insotitori de grup, parteneri locali, intermediari etc) si a normelor legale in vigoare. In cazul plecarilor din tara este posibila transbordarea turistilor la Bucuresti.
7. Plata se face atat in euro cat si in lei (la cursul BNR din ziua platii + 2 %). Toate preturile sunt exprimate in euro (€) si includ TVA si comisionul agentiei.
8. Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.
9. Deoarece pentru retragerile (din orice motiv) inaintea plecarii se aplica penalizari conform contractului, se recomanda plata (odata cu primul avans) asigurarii “STORNO” (aprox. 4 % din pretul excursiei), care prevede restituirea banilor in cazul in care turistul nu mai poate participa la excursie datorita imbolnavirilor, accidentelor, deceselor.
10. Plecarile cu autocarul, sunt din Bucuresti, in fiecare vineri, incepand cu luna mai 2018, la orele comunicate in momentul inscrierii (prezenta la imbarcare, cel tarziu cu 30 min. inaintea orei anuntate pentru plecare) iar intrarile in vile vor fi sambata (autocar si individuali) in cursul dupa-amiezei. Iesirile din vila/hotel sunt in sambata urmatoare sosirii la ora 09.00. Timpul scurs intre orele de iesire si cele de intrare in vila fiind necesar personalului pentru curatenie si igienizare. Agentia touroperatoare isi rezerva dreptul de a opera modificari in privinta orei si a locului de imbarcare pentru plecarea din/spre tara in functie de trafic si de respectarea conditiilor referitoare la stationarea autocarelor, anuntand turistii prin intermediul insotitorului de grup, personalului local sau agentiei de la care au achizitionat pachetul de servicii turistice.
11. Turistii au obligativitatea sa respecte termenele si conditiile impuse de vila. In cazul in care managementul vilei observa orice comportament necorespunzator, acesta isi rezerva dreptul de a termina unilateral vacanta acestora si se vor aplica penalizari complete de anulare. In acest tip de situatie, nici agentia touroperatoare si nici vila nu au nici o raspundere catre dumneavoastra. Mai mult, in cazul in care turistii provoaca orice tip de paguba vilei, pe timpul sejurului, au obligativitatea de a despagubi integral prejudiciul, direct la vila inainte de plecare.
12. Programul turistic (inclusiv prezenta nota) reprezinta anexa obligatorie la contractul care se va incheia intre turist si agentia de turism vanzatoare urmand ca o copie a Anexei 1 (prezenta nota) sa fie transmisa agentiei touroperatoare in momentul inscrierii.

Data introducere oferta: October 17, 2017 15:37


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

>

Vezi hotelul pe harta

Neotour

Ghid turistic 'Neoi Poroi'