Vizualizezi oferta sejur Parang, sejur Baile Olanesti, sejur Romania, vacanta Baile Olanesti, vacanta Romania.

Situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper, ambianta fiind data de generozitatea spatiilor si atentia la detalii, si orientarea catre client, pentru ca ne întâmpinam oaspetii de pretutindeni cu renumita ospitalitate româneasca.

Hotelul are un numar de 366 camere dotate cu TV, telefon, grup sanitar propiu respectiv 732 locuri din care:
- 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite in 5 corpuri de hotel.
- 7 apartamente cu dormitor;
Hotelul dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de 40 de locuri, pentru parcare nu se percepe taxa.
La 50 m de hotel, Primaria orasului are amenajata o parcare cu plata cu o capacitate de 200 locuri.

Serviciile de masa sunt asigurate in cele doua restaurante:

- Restaurant Parang – Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri (toate locurile in saloane) clasificat la 2 stele aflat la mezaninul hotelului, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA, conform prescriptiei medicale.
- Restaurant Parang – Clasic, cu o capacitate de 420 locuri (din care 320 in saloane si 100 pe terasa acoperita), restaurant clasificat la 2 stele, aflat la parterul hotelului, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC. In cadrul restaurantului, divertismentul si buna dispozitie sunt asigurate zilnic, dupa ora 19:00 de catre formatia muzicala a restaurantului. La cerere, restaurantul poate fi compartimentat, putandu-se organiza, in paralel cu servirea mesei, si DISCOTECA cu o capacitate maxima de 200 locuri. In cadrul Restaurant Clasic functioneaza un bar de zi pe toata perioada programului de lucru a restaurantului.

In cadrul hotelului functioneaza la parter Barul de zi “PARANG”, unitate clasificata la 2 stele cu o capacitate 60 locuri (toate in saloane). In cadrul barului puteti gasi masa de biliard, internet caffe (contra cost) si jocuri mecanice.
Pe perioada sejurului estival poate functiona COFETARIA PARANG, unitate clasificata la 2 stele, aflata la mezaninul hotelului, avand o capacitate maxima de 40 locuri, din care 28 locuri in saloane.

Baza medicala proprie a hotelului aflata in incinta hotelului are o suprafata de 580 mp si poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale.
In baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectuni ale tubului digestiv, afectuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Factori de cura sunt reprezentati de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.
Tratamentele sunt prescrise si se efectueaza sub supravegherea personalului medical specializat.

Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness: dus subacval, bai cu bule, bai cu plante, masaj si reflexoterapie, impachetari cu parafina.

Distractie si Agrement: discoteca (in weekend), seri muzicale asigurate de formatie (cu exceptia zilei de luni), inchiriere jocuri distractive (contra cost): table, remmy, sah, inchiriere sala tenis de masa, inchiriere masa de biliard.

Facilitati hotel

Politici hotel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife sejur

  • Durata: 12 nopti
  • Tip masa: Pensiune completa
  • Transport: Transport la cerere
  • Tipuri camere: Camera dubla

Calculeaza tariful sejurului in functie de tipul de camera si perioada dorita.

  Alege perioada
Tarif Tip pret Extra info
2,640 RON pe camera Nu exista extra informatie.

Info: Pentru alte tipuri de camere si alte perioade, contacteaza agentia.

tarife/camera de la 2,640 RON

Camera dubla

Servicii incluse

PACHET SERVICII: cazare 12 nopti cu pensiune completa meniul zilei, tratament 3 proceduri/zi plus cura ape minerale, consultatie medicala initiala.

Pentru a beneficia de tratamentul stipulat in prezenta oferta, trebuie sa se prezinte la baza de tratament biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cardul de sanatate, adeverinta de salariat sau cupon de pensie ori adeverinta de somer.

Servicii neincluse

Taxa locala.

Data introducere oferta: March 15, 2017 10:14


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

>

Vezi hotelul pe harta

Dodo Travel