Vizualizezi oferta sejur Bomo Club Palmariva Beach, sejur Eretria, sejur Grecia, vacanta Eretria, vacanta Grecia.

Bomo Club Palmariva Beach - Eretria, Grecia

Hotelul dispune de facilitati pentru vacante de neuitat: imprejurimi incantatoare, plaja frumoasa, gastronomie delicioasa, camere spatioase, oportunitati de divertisment si posibilitatea vizitarii obiectivelor turistice din regiune: temple grecesti vechi, muzee, castele si manastiri.

Ideal pentru familiile cu copii, ofera o gama variata de activitati pentru copii si divertisment pentru adulti, piscina de dimensiuni olimpice, restaurante, baruri, muzica live, programe de animatie, club pentru copii, sport, fitness si multe altele.
Hotelul a fost renovat in 2015-2016 – mobilier nou in restaurant, receptia a fost renovata, mocheta a fost inlocuita in zonele publice ale hotelului, camerele din cladirea centrala – usi noi la balcon, usi noi la camere si incuietori electronice, dulapuri noi.
Un club nou pentru copii “Grekoleto”.
Club pentru copii Bomo Club «Grecoleto» in hotelul Palmariva Beach Bomo Club 4*+!
Acest hotel functioneaza pe conceptul Bomo Family Club, care garanteaza o vacanta de familie de neegalat in Grecia. Divertisment si multa veselie pentru oaspetii nostri mai tineri!
Νew! Clubul pentru copii “Grekoleto”.
Doua categorii de varsta – copii cu varsta intre 4-8 ani si 8-12 ani.
Copiii tăi il vor iubi! Include activitati în piscină, Face Art, jocuri sportive sub supravegherea unei echipe profesioniste de specialiști, un grup de animatori profesioniști, programe de relaxare și de fitness, plimbări și programe educaționale, gimnastică, activitati sportive in echipă, studiouri de creație, etc.
Facilitati pentru copii:
Piscina
Loc de joaca
Un grup de animatori profesionisti

O echipa de animatie profesionista va asigura o atmosfera prietenoasa, calda si distractie garantata.
Aici va asteapta programe active, programe de relaxare si educationale, gimnastica, diverse activitati sportive; comunicare si jocuri in echipa, studiouri de creatie, ateliere educationale, divertisment, jocuri in aer liber; seara – spectacole, divertisment, mini-discoteca, desene animate.

Facilitati hotel

Politici hotel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife sejur

  • Durata: 7 nopti
  • Tip masa: Pranz si cina
  • Transport: Fara transport
  • Tipuri camere: Camera dubla

Calculeaza tariful sejurului in functie de tipul de camera si perioada dorita.

  Alege perioada
Tarif Tip pret Extra info
200 € de persoana Nu exista extra informatie.

Info: Pentru alte tipuri de camere si alte perioade, contacteaza agentia.

tarife/persoana de la 200 €

Camera dubla

Servicii incluse

cazare 7 nopti
masa demipensiune, la cerere ultra all inclusive

Servicii neincluse

transport
taxa de statiune
asigurari medicale – optionale, recomandate – 58 lei/pers
alte cheltuieli personale

Observatii

• Va rugam sa verificati conditiile speciale de calatorie. Trebuie sa va asigurati ca posedati toate documentele necesare si intruniti conditiile legale de calatorie.
• Emiterea biletelor de avion rezervate si plata acestora se fac conform conditiilor impuse de catre fiecare companie in parte. Pasagerul are obligatia sa se informeze despre termenul pana la care rezervarea sa este valabila si sa se prezinte in termen pentru achitarea biletului pentru a intra in posesia acestuia . Termenele pot fi schimbate oricand de compania aeriana, situatie in care agentia va anunta pasagerul despre modificare, fara a putea fi insa facuta raspunzatoare in vreun fel de catre acesta pentru o eventuala anulare.
• Pasagerul poate modifica coordonatele de zbor ale biletului initial cumparat doar in conditiile stabilite de compania pentru care a fost emis biletul, pentru fiecare caz in parte. Pentru fiecare modificare se aplica penalizarea prevazuta de conditiile stabilite de compania pentru care s-a emis biletul. Orice modificare (atunci cand ea este permisa de catre compania aeriana) a unui bilet de avion se efectueaza inaintea plecarii zborului initial ce urmeaza a fi modificat. Biletul nu poate fi pastrat in vederea unei utilizari ulterioare daca nu este modificat/ reemis inaintea zborului programat initial.
• Pasagerul NU poate utiliza numai parti componente ale zborului aferent biletului cumparat. Biletul se avion se utilizeaza secvential, segment cu segment in ordinea inscrisa in bilet. Neprezentarea pasagerului la primul zbor sau la unul dintre zborurile intermediare se considera renuntare la bilet , duce la anularea automata a segmentelor de zbor urmatoare si NU mai poate fi utilizat ulterior pentru o potentiala modificare.
• Biletul de avion este nominal. Modificarea numelui nu e permisa. Biletul nu e transmisibil .
• La majoritatea zborurilor check-in ul se inchide cu 45 minute inainte de zbor. Pentru a avea timp pentru efectuarea tuturor formalitatilor recomandarea noastra este sa va prezentati la imbarcare dupa cum urmeaza :
- zboruri nationale check in minim 1-2 ore inainte de decolare!
- zboruri internationale check in minim 2-3 ore inainte de decolare!

Data introducere oferta: December 02, 2017 12:56


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

>

Vezi hotelul pe harta

Magic Tours