Vizualizezi singurele 10 intrari

Trafalgar Square

Trafalgar Square

Trafalgar Square a fost conceputa în 1820 ca un memorial pentru cel mai mare erou naval al Marii Britanii, amiralul Horatio Nelson. Exista o coloană gigant a lui Nelson chiar în mijlocul pieței, și în 1860 au adaugat statui cu lei. Pe partea de nord a Trafalgar Square veți găsi unul dintre cele mai mari muzee din lume, National Gallery.Trafalgar Square este o atracție turistică majora și este cunoscuta pentru marile demonstrații și adunări. Îmi place Trafalgar Square.

Recenzie din data 04 Iulie 2013

Houses of Parliament

Houses of Parliament

Aceasta cladire maiestuoasa merita vizitata.Nu am fost niciodată în interiorul Camerei Comunelor, dar Camera Lorzilor este fascinanta.Palatul Parlamentului este situat în City of Westminster, în centrul Londrei. Este o clădire foarte impresionanta plina de de istorie. Mai mult: cine calatoreste la Londra și nu vrea să aibă o imagine de Big Ben?! :)

Recenzie din data 04 Iulie 2013

Palatul Buckingham

Palatul Buckingham

Palatul Buckingham nu este la fel de ușor de recunoscut cum este Casa Parlamentului, dar e cu siguranță la fel de important și la fel de faimos. Aşa că dacă aveţi drum in Londra, printre toate minunăţiile capitalei britanice, faceţi–vă timp să vedeti si schimbul de garda de la Palatul Buckingham.

Recenzie din data 03 Iulie 2013

Turnul Big Ben

Turnul Big Ben

Big Ben este simbolul suprem al Londrei si al monarhiei britanice. Este chiar langa Camera Lorzilor și foarte aproape de Tamisa. O vizita in Londra nu este completa daca nu faceti o poza in fata acestui mare obiectiv turistic.

Recenzie din data 03 Iulie 2013

Egipt

Egipt

Un loc foarte spiritual plin de aventuri ce asteapta sa fie descoperite.Monumentele colosale ale Egiptului antic nu inceteaza sa ne uimeasca nici in ziua de azi iar o croaziera romantica de-a lungul celui mai lung fluviu din lume este recomandata.Calatoriti in Egipt sa descoperiti o lume fantastica !

Recenzie din data 16 Iunie 2013

Antalya Town

Antalya Town

Un oraș frumos situat pe coasta Turciei.Antalya in sine este un mix de cultură și plaje minunate. Plajele lungi și hotelurile fabuloase sunt peste tot! Un loc tocmai bun mai ales daca alegeți să faceți excursii arheologice.

Recenzie din data 16 Iunie 2013

Munchen

Munchen

Este un oraș frumos și inima Bavariei. Casele de bere sunt celebre dintr-un motiv bine intemeiat.Berea foarte buna si mediul distractiv fac Munchen un oras de vizitat.Deasemenea trebuie vizitata piata principala cu spectaculosul ceas turn.Munchen un oraș superb bavarez cu o mulțime de cafenele frumoase, grădini, restaurante și viața de noapte.
Un loc minunat de vizitat in timpul verii.

Recenzie din data 14 Iunie 2013

Roma

Roma

Roma, Cetatea Eterna a fost epicentrul Imperiului Roman care a durat aproape o mie de ani, este unul dintre locurile cele mai interesante pe care le-am vizitat vreodată. Roma este orasul ce trebuie vizitat cel puțin o dată. Orasul in sine este frumos si plin de istorie.

Recenzie din data 11 Iunie 2013

Londra

Londra

Londra este un oras fantastic, viu, amuzant, trendy, cool, cu muzee fantastice, cluburi, restaurante, parcuri, fie că este vorba de cumpărături pe Oxford Street sau viața de noapte în jurul Piccadilly, există întotdeauna ceva de făcut. Este unul dintre cele mai renumite orașe din lume, deci cu siguranță merită văzut dacă aveți ocazia.

Recenzie din data 10 Iunie 2013

Republica Dominicana

Republica Dominicana

M-am bucurat cu adevarat de vacanta in Punta Cana – oamenii vin din toata lumea sa se bucure de plajele superbe cu nisip alb.Am ales hotelul Grand Bahia Princepe Bavaro care s-a dovedit o alegere foarte buna. Impresie generala – o vacanta excelenta.

Recenzie din data 10 Iunie 2013

Detalii turist MrJohn Doe

Thumb_573787_100000527907406_1887100764_q

Activitate: 0 orase | 0 tari

MrJohn Doe

Statistici
  • Recenzii 10
  • Prime recenzii 9
  • Multumiri 0

Vezi toate recenziile

Destinatii de top