Vizualizezi pagina locatiei de activitati Baza Hipica Virgil Barbuceanu din Piatra Neamt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Piatra Neamt, Romania precum: adresa Baza Hipica Virgil Barbuceanu, program Baza Hipica Virgil Barbuceanu, preturi Baza Hipica Virgil Barbuceanu, localizare pe harta Baza Hipica Virgil Barbuceanu si alte detalii Baza Hipica Virgil Barbuceanu.

  • Locatie: Piatra Neamt, Neamt, Romania

Baza hipica Virgil Barbuceanu reprezinta un complex sportiv si de agrement situat in zona denumita “Peste Vale” din municipiul Piatra Neamt. Este pozitionat langa Complexul Turistic de Agrement din Piatra Neamt.

Program Scoala de Echitatie: Aceasta functioneaza in zilele de marti, joi, vineri, intre orele 09:00 – 12:00 si 15:00 – 18:00, iar sambata si duminica intre orele 09:00 – 14:00.

Pe timp de vara, se asigura cai dresati si adaptati pentru turismul calare pe traseele marcate din zona Batca Doamnei, Bahrin sau in alte locuri preferate de solicitanti.

Pentru copii, exista ponei.

Plimbarile de agrement cu trasurile trase de cai pe traseele propuse de solicitanti au loc la cerere, pe baza de comanda telefonica.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Piatra Neamt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Baza Hipica Virgil Barbuceanu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.