Vizualizezi pagina locatiei de activitati Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu din Urechesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Urechesti, Romania precum: adresa Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu, program Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu, preturi Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu, localizare pe harta Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu si alte detalii Cabanele Giurgiu – Saua Finarii – Varful Pietrosu – Cabanele Giurgiu.

  • Locatie: Urechesti, Vrancea, Romania

Cabanele Giurgiu (1100 metri) – saua Finarii (1480 metri) – Golu Verdelui (1460 metri) – varful Pietrosu (1676 metri) – cabanele Giurgiu

Traseul incepe din spatele cabanei muncitoresti, se trece peste paraul Pietrosu si se urca prin plantatia de molid iar la prima intersectie se face stanga pana in saua Finarii. Se patrunde in Sesul cu Pini, se merge pe sub coastele stancoase, se coboara intr-o poienita, apoi se intercepteaza saua Finarii.

Se merge pret de 20 de minute si se ajunge in Golu Verdelui, se coboara pe terasamentul fostei cai ferate forestiere si se ajunge la o stana spatioasa si noua, la izvoarele paraului Verdele. Golu Verdelui se uneste cu valea Balosu la sud si cu Naruja, la nord. Din Golu Verdelui se face dreapta si se ajunge pe cea mai abrupta muchie a Pietrosului – Treptele lui Voda iar serpentinele se termina putin mai jos de un varf secundar (1 673 metri). Se continua urcusul pana la 1676 metri altitudine, pe varful Muntelui Pietrosu.

Din varful muntelui se coboara catre dreapta si se ajunge in Varful cu Lespezi. Se coboara catre cabanele Giurgiu si se incheie circuitul.

Marcaj traseu: cruce rosie

Durata traseu: 5-6 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Urechesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Cabanele Giurgiu - Saua Finarii - Varful Pietrosu - Cabanele Giurgiu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.