Vizualizezi pagina locatiei de activitati Centrul de Echitatie din Poiana Brasov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Poiana Brasov, Romania precum: adresa Centrul de Echitatie, program Centrul de Echitatie, preturi Centrul de Echitatie, localizare pe harta Centrul de Echitatie si alte detalii Centrul de Echitatie.

  • Locatie: Poiana Brasov, Brasov, Romania

Desi nu se poate lauda cu atractii turistice, Poiana Brasov pune la dispozitia turistilor renumitul Centru de Echitatie, situat in nordul statiunii, in apropiere de Cabana Junilor. Centrul dispune de un grajd cu o capacitate de 26 cai, cu toate anexele necesare, de un manej (70×50 m) si de un teren de sport multifunctional.

In curtea Centrului de Echitatie a fost dat in folosinta un popas turistic cu 12 casute, bufet si bar de zi, destinate in special celor veniti sa practice calaria.

Turistii pot sa apeleze la sfaturile unor instructori calificati care sa-i initieze in arta calariei. Aici se poate inchiria si echipamentul necesar practicarii acestui sport, iar pentru incepatori sunt organizate cursuri de calarie cu o durata de 6 zile.

De asemenea, se organizeaza plimbari de agrement calare, plimbari cu carute cu coviltir, cu calesti, trasuri si sanii. In cadrul centrului sunt prezentate la cerere, demonstratii de calarie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Poiana Brasov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Centrul de Echitatie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.