Vizualizezi pagina locatiei de activitati Country Club La Mesteceni din Sebes, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sebes, Romania precum: adresa Country Club La Mesteceni, program Country Club La Mesteceni, preturi Country Club La Mesteceni, localizare pe harta Country Club La Mesteceni si alte detalii Country Club La Mesteceni.

  • Locatie: Sebes, Alba, Romania

Country Club La Mesteceni este situat la 6 km de orasul Sebes si 24 km de Alba-Iulia. Turistii au diverse posibilitati de petrecere a timpului liber – practicarea inotului, a tenisului, au posibilitatea de a participa la interesantele aventuri calare sau chiar de a lua cursuri de echitatie – atat copiii, cat si adultii.

Serviciile oferite de clubul de calarie sunt: calarie individual sau grup adulti, calarie individual sau grup copii, plimbari calare – individual sau grup, plimbari de agrement cu trasura si luarea cailor in pensiune.

Scoala englezeasca de calarie, parte a Clubului “La Mesteceni”, va dezvaluie tainele unui sport nobil,a unui mod de viata. Aceasta scoala a fost infiintata de Constantin Chesculescu si este infratita cu cea din Rahau – The Sue Adams Riding School.

La Scoala de calarie veti beneficia de cunostintele si indrumarea unor instructori scoliti in Anglia. Dupa invatarea elementelor de baza, sub atenta supraveghere a instructorului, aveti posibilitatea de a va plimba calare in pitoreasca zona din jurul clubului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sebes, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Country Club La Mesteceni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.