Vizualizezi pagina locatiei de activitati Drumul Oualor Incondeiate din Voronet, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Voronet, Romania precum: adresa Drumul Oualor Incondeiate, program Drumul Oualor Incondeiate, preturi Drumul Oualor Incondeiate, localizare pe harta Drumul Oualor Incondeiate si alte detalii Drumul Oualor Incondeiate.

  • Locatie: Voronet, Suceava, Romania

In perioada sarbatorilor de Paste se organizeaza trasee ce includ localitatile din judetul Suceava unde se deruleaza manifestarea “Drumul oualor incondeiate”.

Acestea incep de la Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava si continua cu localitatile Ciocanesti, Fundu Moldovei, Breaza, Moldovita, Vatra Moldovitei, Sucevita, Marginea, Putna, Brodina, Manastirea Humorului, Voronet. 

Pe parcursul traseelor vor putea fi vizitate: atelierele de incondeiat oua si expozitiile cu vanzare, manastirile si bisericile, muzeele si casele memoriale, expozitiile gastronomice cu mancaruri specifice de post, dar si traditii specifice perioadei Pastelui.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Voronet, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Drumul Oualor Incondeiate?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.