Vizualizezi pagina locatiei de activitati Piscina cu Apa Sarata din Cacica, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cacica, Romania precum: adresa Piscina cu Apa Sarata, program Piscina cu Apa Sarata, preturi Piscina cu Apa Sarata, localizare pe harta Piscina cu Apa Sarata si alte detalii Piscina cu Apa Sarata.

  • Locatie: Cacica, Suceava, Romania

Piscina cu apa sarata de la Cacica este situata in imediata apropiere a salinei, la 18 km de localitatea Gura Humorului si la 40 km de municipiul Suceava. Datorita faptului ca este acoperita, ea poate fi vizitata tot timpul anului. Este utilizata atat pentru relaxare, cat si pentru tratarea si tonifierea organismului.

Este singura piscina cu apa sarata din judetul Suceava. Apa din piscina este adusa din salina Cacica si filtrata cu nisip cuartos.

Piscina de la Cacica are o capacitate de 30 de locuri si o adancime maxima de 1,40 m, fiind dotata cu: sezlonguri, vestiare, dusuri, mese si un bar. Administratorii au in proiect deschiderea unei saune, a unui salon de masaj si reflexoterapie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cacica, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Piscina cu Apa Sarata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.