Vizualizezi pagina locatiei de activitati Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal din Predeal, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Predeal, Romania precum: adresa Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal, program Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal, preturi Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal, localizare pe harta Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal si alte detalii Predeal – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal.

  • Locatie: Predeal, Brasov, Romania

Predeal – Galma Mare – Valea Rasnoavei – Vf. Fitifoiu – Predeal

Traseul incepe de pe Str. Narciselor, Predeal si urca pe Valea Joitei spre padure, mergand pe dreapta se ajunge pe un drum forestier care porneste din Valea Rasnoavei. Se urca pe Vf. Galma Mare (1.272 metri) si se continua spre Valea Rasnoavei, pe la sanatoriu.

Se urca spre Pasul Rasnov sau Sipote (1.074 metri), se intra pe drumul forestier catre Predeal, peste Culmea Fitifoiu. Se ajunge la Paraul Stana Mare, de unde se merge la proeminentul Varf al Fitifoiului (1.288 metri), apoi spre Cabana Trei Brazi.

Marcaj traseu: cruce albastra

Durata traseu: 2-3 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Predeal, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Predeal - Valea Rasnoavei - Vf. Fitifoiu - Predeal?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.