Vizualizezi pagina locatiei de activitati Premium Wellness din Bucuresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucuresti, Romania precum: adresa Premium Wellness, program Premium Wellness, preturi Premium Wellness, localizare pe harta Premium Wellness si alte detalii Premium Wellness.

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Sanatate. Putere. Frumusete. Echilibru.
Premium Wellness Institute este un complex de experiente unice, atat pentru trup, cat si pentru spirit.

Filozofia noastra este cladita pe fundatia a patru principii – sanatate, putere, frumusete si echilibru. Aceste idealuri sunt elementare fiintei umane si in ciuda aparentelor, nu dispar niciodata cu desavarsire, ci sunt adesea neglijate, ca urmare a efectelor si dinamicii vietii moderne.

Astazi societatea rapeste timpul necesar dezvoltarii si cultivarii propriei sanatati, dar, paradoxal, nu permite nicio clipa de slabiciune fizica sau psihica. Sanatatea, puterea si echilibrul sunt esentiale atat pentru finalizarea celor mai nesemnificative sarcini, cat si pentru atingerea celor mai inalte aspiratii.
Din fericire, trupul uman este mult mai puternic decat pare si capacitatea sa de regenerare este direct proportionala cu dorinta de recuperare.

Este in natura ta sa aspiri catre armonie si echilibru, de aceea primul si cel mai important pas este dorinta de a te autodepasii.

Abordam conceptul de wellness intr-un mod unic, integrand in mod perfect unitar toate aspectele sale, de la cel pur medical, pana la cel de relaxare, intinerire si infrumusetare.
Dincolo de profesionalism si pasiune, se gaseste experienta medicala a fiecarui membru al echipei noastre si actualizarea permanenta a competentelor si calificarilor sale.

Avem cei mai buni antrenori de fitness si maseuri, dar si medici specializati in kinetoterapie si fizioterapie, ce pot crea pentru tine planuri personalizate de atingere a potentialului tau real in cel mai scurt timp si cu cele mai putine riscuri.

Oferim acces exclusivist la cele mai complexe si avansate baze de hidrotermoterapie, electroterapie, antrenament kinetic si robotic, adresate pacientilor care necesita recuperare fizica si locomotorie.

Salile de fitness cu echipament ultra-modern, terenurile de tenis, fotbal si baschet aduse la nivel de cantonament, SPA-ul, sauna, hammam-ul, hotelul, restaurantul si sala de conferinte si evenimente, sunt doar cateva dintre facilitatile exceptionale pe care centrul nostru ti le ofera.

Vizualizeaza un loc in care expertiza medicala profesionala se intalneste cu luxul si serviciile high end, si vei intelege ce inseamna Premium Wellness Institute cu adevarat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucuresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Premium Wellness?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Eos
Bucuresti, Bucuresti

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Eos

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.