Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile 1 Mai din Baile 1 Mai, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baile 1 Mai, Romania precum: adresa Statiunea Baile 1 Mai, program Statiunea Baile 1 Mai, preturi Statiunea Baile 1 Mai, localizare pe harta Statiunea Baile 1 Mai si alte detalii Statiunea Baile 1 Mai.

  • Locatie: Baile 1 Mai, Bihor, Romania

Statiunea Baile 1 Mai este situata la 8 km de Oradea si 2 km NE de Baile Felix si este renumita pentru bazele sale de tratament care cuprind: instalatii pentru bai cu apa minerala termala, stranduri cu apa minerala termala, sali de gimnastica.

Apa termala de aici (32 °C) este folosita atat in bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cat si in cele doua stranduri: strandul “Venus”, cu multe bazine (din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri) si “Strandul cu valuri”, care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin (aceste valuri sunt produse de un motor construit de ingineri austrieci in jurul anului 1835).

Aici se afla izvorul paraului Peta (30 °C), care, dupa ce traverseaza localitatile Sanmartin si Oradea, se varsa in Crisul Repede. Lacul format pe paraul Peta (“Lacul cu nuferi”) a fost declarat rezervatie naturala deoarece adaposteste relictul tertiar Nymphaea lotus var thermalis (floare unica in Romania, protejata prin lege).

Cei care vor sa-si petreaca aici vacanta isi pot lua cazare Baile 1 Mai, in zona aflandu-se o serie de pensiuni si vile.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baile 1 Mai, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile 1 Mai?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.