Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Bizusa din Bizusa, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bizusa, Romania precum: adresa Statiunea Baile Bizusa, program Statiunea Baile Bizusa, preturi Statiunea Baile Bizusa, localizare pe harta Statiunea Baile Bizusa si alte detalii Statiunea Baile Bizusa.

  • Locatie: Bizusa, Salaj, Romania

Statiunea Baile Bizusa se afla pe versantul stang al Vaii Secatura, judetul Salaj intr-un loc extraordinar de pitoresc, un parc de brazi si foioase.

Zona a devenit cunoscuta prin apele minerale folosite in diverse terapii, primele captari de ape minerale facandu-se in anul 1932 cand s-au amenajat si primele doua izvoare. Cel mai important factor de cura este reprezentat de apele minerale sulfatate, bicarbonatate, cloro-magneziene, sodice, hipotone si atermale.

Baza de tratament din Baile Bizusa dispune de instalatii moderne, acoperind o paleta extinsa de proceduri – bai calde cu apa sulfuroasa la cada, bai galvanice, termoterapie, aerosoli, electroterapie, curenti de joasa, medie si inalta frecventa, unde scurte, ultrasunet si laser, proceduri cu campuri magnetice de joasa frecventa, masaj terapeutic sau gimnastica minerala.

Aici se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii, afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni hepato-biliare, afectiuni ale rinichiului si cailor urinare, afectiuni ale sistemului nervos periferic si afectiuni ginecologice.

Pot fi vizitate cateva obiective turistice din zona Maramuresului: Sapanta, bisericile din lemn, Valea Izei sau Valea Marei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bizusa, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Bizusa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.