Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Boghis din Boghis, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Boghis, Romania precum: adresa Statiunea Baile Boghis, program Statiunea Baile Boghis, preturi Statiunea Baile Boghis, localizare pe harta Statiunea Baile Boghis si alte detalii Statiunea Baile Boghis.

  • Locatie: Boghis, Salaj, Romania

Statiunea Baile Boghis se afla in apropiere de orasul Zalau, judetul Salaj la altitudinea de 238 metri fata de nivelul marii, dispunand de un climat de dealuri si coline, cu veri calduroase si ierni blande.

In anul 1971, a avut loc primul foraj la Baile Boghis prin care s-au descoperit ape minerale, avand o temperatura de 41,6 grade Celsius, caracter terapeutic, fiind unice in judetul Salaj.

Factorii terapeutici ai statiunii sunt: apele minerale, bioclimatul sedativ si namolul terapeutic de turba. Baza de tratament din zona este cu caracter permanent si dispune de: bazin acoperit, 16 vani, 2 bazine descoperite. Apele sunt indicate in tratarea afectiunilor aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, afectiuni ginecologice, reumatismale, spondiloza, artroza iar in cura interna in afectiuni ale tubului digestiv.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Boghis, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Boghis?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.