Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Calacea din Calacea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Calacea, Romania precum: adresa Statiunea Baile Calacea, program Statiunea Baile Calacea, preturi Statiunea Baile Calacea, localizare pe harta Statiunea Baile Calacea si alte detalii Statiunea Baile Calacea.

  • Locatie: Calacea, Timis, Romania

Statiunea balneoclimaterica Baile Calacea este situata in Campia Banatului la 25 km de Timisoara si 30 km de Arad, la o altitudine de 117m. In cadrul statiunii se afla un parc ce ocupa nu mai putin de 14 hectare, o padure de salcam si un lac cu nuferi albi, precum si un parc cu arbori seculari. In anul 1996 au fost adusi aici de la Baile Felix trei nuferi albi denumiti stiintific Nympheea Lotus, varietatea termalis.

Statiunea Baile Calacea este importanta pentru apele sale termale recomandate in tratarea unor afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni ortopedico-traumatice, gastrite cronice, enterocolapatii cronice nespecifice, afectiuni hepatobiliare, litiaza renala urica.

De aici se pot organiza excursii la Timisoara, Lugoj, Recas, sau in apropiere (unde se afla Intreprinderea Vinicola si herghelia de cai de la Izvin, manastirile de la Radna, Sag, Bodrog, sau rezervatia ornitologica de la Satchinez).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Calacea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Calacea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.