Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Felix din Baile Felix, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baile Felix, Romania precum: adresa Statiunea Baile Felix, program Statiunea Baile Felix, preturi Statiunea Baile Felix, localizare pe harta Statiunea Baile Felix si alte detalii Statiunea Baile Felix.

  • Locatie: Baile Felix, Bihor, Romania

Statiunea Baile Felix este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare ale Romaniei. Este situata la 8 km S de Oradea (judetul Bihor), in Campia Crisurilor, la o altitudine de 150 m.

Statiunea beneficiaza de un climat continental moderat, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turismul balnear.

Aici exista o bogata baza de tratament ce cuprinde: bai calde cu ape minerale in cazi si bazine, bazine cu apa minerala termala pentru kinetoterapie, instalatii pentru electro si hidroterapie, sauna, instalatii de aerosoli si inhalatii, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, piscine acoperite si in aer liber cu apa minerala termala.

Apele termale de aici sunt folosite in tratarea afectiunilor reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta), afectiunilor reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza), afectiunilor neurologice periferice, afectiunilor ginecologice, afectiunilor asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).

Cei care vor sa petreaca aici un sejur de relaxare sau tratament isi pot lua cazare Baile Felix, in zona aflandu-se o serie de pensiuni si vile.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baile Felix, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Felix?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.