Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Puturoasa din Negresti Oas, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Negresti Oas, Romania precum: adresa Statiunea Baile Puturoasa, program Statiunea Baile Puturoasa, preturi Statiunea Baile Puturoasa, localizare pe harta Statiunea Baile Puturoasa si alte detalii Statiunea Baile Puturoasa.

  • Locatie: Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Statiunea Baile Puturoasa se afla in apropiere de orasul Negresti-Oas, judetul Satu Mare, la o altitudine de 400 metri, intr-o caldare cu diametrul de 4 km, a unui fost vulcan, in asa-numita microdepresiune Puturoasa.

Denumirea statiunii provine de la apa minerala sulfuroasa, care emana in atmosfera hidrogen sulfurat, apele namoloase de aici avand un bogat continut in sulf, clor si iod, cu mari proprietati de vindecare a bolilor reumatice, ginecologice si alte maladii externe.

Statiunea Baile Puturoasa este sezoniera, perioada propice pentru tratament fiind din mai pana in septembrie insa peisajul este pitoresc iar clima blanda.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Negresti Oas, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Puturoasa?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.