Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Telega din Campina, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Campina, Romania precum: adresa Statiunea Baile Telega, program Statiunea Baile Telega, preturi Statiunea Baile Telega, localizare pe harta Statiunea Baile Telega si alte detalii Statiunea Baile Telega.

  • Locatie: Campina, Prahova, Romania

Baile Telega sunt situate in judetul Prahova, in apropiere de orasele Campina și Breaza.

Inca din anii ’30, Telega era renumita pentru baile sale, in jurul acestor bai dezvoltandu-se turismul balneoclimateric.

Propietatile curative ale bailor minerale de aici au depasit granitele tarii, fiind recunoscute recent chiar de Institutul Balnear Francez, care a confirmat ca apele cloruro-sodice din localitate ocupa locul doi in Europa si locul cinci in lume in ceea ce priveste contributia in vindecarea a numeroase boli.

Telega dispune de un strand cu bai reci, plaja cu locuri de joaca pentru copii, cabane de odihna, umbrare, restaurant cu produse ca la mama acasa. In acelasi perimetru s-au ridicat recent mai multe constructii in sprijinul celor care-si cauta sanatatea aici: un modern pavilion de bai calde, sauna, sali de masaj, cabinet cosmetic, precum si cabinet medical cu personal de specialitate.

Punctul de atractie ramane, insa, lacul sarat Telega, care are o adancime de 150 metri, bogat in calciu, magneziu si potasiu. Baile Minerale Telega atrag in fiecare an mii de turisti, din tara si din intreaga lumea, calitatile terapeutice ale lacurilor sarate de aici fiind recunocute inca din secolul al XIX-lea.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Campina, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Telega?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.