Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Baile Tusnad din Baile Tusnad, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baile Tusnad, Romania precum: adresa Statiunea Baile Tusnad, program Statiunea Baile Tusnad, preturi Statiunea Baile Tusnad, localizare pe harta Statiunea Baile Tusnad si alte detalii Statiunea Baile Tusnad.

  • Locatie: Baile Tusnad, Harghita, Romania

Baile Tusnad, cea mai mica statiune balneara din tara este poate si cea mai cocheta din Romania, dovedind ca isi merita cu prisosinta apelativul de Mica Elvetie cu care o alinta localnicii, dar si cei mai fideli dintre oaspetii care vin la tratament aici.

Reputatia i se datoreaza in mare parte mediului inconjurator, avand in vedere ca Baile Tusnad se afla in partea sudica a Depresiunii Ciucului, la poalele muntilor Harghita si Bodoc. Inconjurata de piscuri muntoase, delimitata in mod natural de atractii turistice precum Lacul Rosu, Lacul Sfanta Ana, Cetatea Medievala de la Odorheiul Secuiesc si Cheile Varghisului, statiunea promite privelisti fascinante si momente de vis, cel putin la fel de frumoase ca acelea pe care le puteti experimenta in Elvetia.

Din punct de vedere terapeutic, orasul Baile Tusnad este indicat pentru afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive si endocrine. Persoanele care sufera de aceste neplaceri pot conta pe o serie de servicii puse la dispozitie in unitatile de tratament din oras, care pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate.

Procedurile de tratament sunt structurate de obicei pe pachete si sunt recomandate diferitelor tipuri de afectiuni. Printre cele mai des intalnite pachete se numara baile cu dioxid de carbon, mofete, baile galvanice si masajul sau programul care include impachetari cu parafina, bai de plante si masaj. Alte serii de tratament presupun magneto-diaflux, ionizari si cultura fizica medicala sau cura interna de apa minerala combinta cu masajul manual reflex.

Toate aceste tramente nu promit refacerea completa a organismului, dar in mod cert contribuie la o imbunatirea considerabila a starii de buna-dispozitie si sprijina corpul in procesul de recuperare.

Dupa ce de sanatatea trupului s-au ingrijit specialistii din unitatile de tratament, aveti suficient timp la dispozitie sa va ingrijiti de calmul interior. Linistea sufleteasca, dificil de dobandit in zilele stresante, dominate de serviciu, griji cotidiene si rutina, poate fi mult mai usor dobandita intr-un cadru natural, frumos, caracterizat de un climat subalpin. Acesta, cu aerul puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi, aduce un aport major la bioclimatul tonic al statiunii, favorabil reconfortarii psihice.

In plus, daca ati venit la Baile Tusnad cu masina si nu mai vreti sa va plimbati prin padure, puteti vizita obiectivele turistice din apropierea orasului, aflate la o distanta de cativa zeci de kilometri. Ati putea, de pilda, sa vedeti Stanca Soimilor, situata pe malul drept al Oltului, un vard de andezit care ofera o priveliste spectaculoasa asupra defileului Oltului, varfurilor Varteto, Szudok si Csomad, complet acoperite cu paduri dese de brazi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baile Tusnad, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Baile Tusnad?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Am fost aici in intervalul 18-19 iulie anul curent dupa 28 de ani cand am fost cu parintii am ami recunoscut cu greu iaginile vechi dar in acelasi timp actuale. O statiune foarte frumoasa situata la altitudinea la care iti permite sa vezi paduri de brazi foarte frumoase. Vreau sa va mai spun ca pana la Lacul Sf. Ana sunt circa 23 de kilometri dar din Bixad si pana aproape delac la 7 kilometri se parcurge un drum sub orice critica. Aveti rabdare doar!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.