Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Bradetu din Bradetu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bradetu, Romania precum: adresa Statiunea Bradetu, program Statiunea Bradetu, preturi Statiunea Bradetu, localizare pe harta Statiunea Bradetu si alte detalii Statiunea Bradetu.

  • Locatie: Bradetu, Arges, Romania

Statiunea Bradetu este situata in judetul Arges, pe cursul superior al raului Valsan, la 626 m altitudine, la 28 km de Curtea de Arges si la 59 de km de Pitesti.

Principalul factor de cura este reprezentat de apele minerale sodice, bicarbonate, sulfuroase, clorurate, iodurate ce sunt utilizate pentru tratarea afectiunilor aparatului loco-motor (reumatismale degenerative, post-traumatice, neuromotorii etc), renale si cele ale cailor urinare (stari dupa infectii urinare, litiaza renala), a bolilor hepato-biliare (dischinezie biliara), afectiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hipoacide, tulburari functionale ale colonului), endocrine (diabet zaharat de tip II, stari prepuberale la copiii hiper-reactivi, sindrom ovarian de menopauza.

Valea Valsanului beneficiaza de protectie ecologica crescuta atat in zona Bradet, cat si in amonte. Aceasta se datoreaza prezentei unei specii piscicole unice in lume – Romanyhtis Valsanicola, denumita popular asprete.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bradetu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Bradetu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.