Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Caciulata din Caciulata, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Caciulata, Romania precum: adresa Statiunea Caciulata, program Statiunea Caciulata, preturi Statiunea Caciulata, localizare pe harta Statiunea Caciulata si alte detalii Statiunea Caciulata.

  • Locatie: Caciulata, Valcea, Romania

Statiunea Caciulata este situata in judetul Valcea, pe Valea Oltului, avand un climat continental temperat, fara schimbari bruste de temperatura, caracteristic depresiunilor subcarpatice.

A fost statiunea preferata de Napoleon III pentru izvorul sau de apa minerala. S-a bucurat faima europeana inca din 1860, apa de aici fiind imbuteliata şi transportata la Paris.

Factorii de cura naturala sunt reprezentati de clima protectoare si de izvoarele (descoperite in 1827) de ape minerale sulfuroase, clorate, bromate, cu sodiu, calciu, magneziu, in principal hipotonice, cu concentratie, compozitie chimica si temperatura variabile (mineralizare intre 0.5 si 11.5 gr/l; atermale, mezotermale 41°C, si hipertermale= 49.5°C).

Statiunea este indicata in tratamentul unor afectiuni ale aparatului digestiv, metabolice si de nutritie (inclusiv obezitatea), renale si ale cailor urinare, hepatobiliare, reumatism degenerativ ,inflamatoriu si subarticular, neurologice si ginecologice, ORL dermatologice, endocrine, profesionale.

Statiunea Caciulata dispune de instalatii pentru bai calde in cada sau bazin cu apa minerala, electrohidroterapie si kinetoterapie, aerosoli si inhalatii, bazine descoperite cu apa termala sulfuroasa (in statiunea Caciulata), izvoare de apa minerala pentru cura interna, sali de gimnastica medicala, sauna, bazine de inot situate pe malul raului Olt etc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Caciulata, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Caciulata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Sofianu
Ramnicu Valcea, Valcea

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Sofianu

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.