Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Eforie Nord din Eforie Nord, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Eforie Nord, Romania precum: adresa Statiunea Eforie Nord, program Statiunea Eforie Nord, preturi Statiunea Eforie Nord, localizare pe harta Statiunea Eforie Nord si alte detalii Statiunea Eforie Nord.

  • Locatie: Eforie Nord, Constanta, Romania

Statiunea Eforie Nord se afla la 14 km de municipiul Constanta, la altitudinea de 6 – 20 metri peste nivelul marii.

In Eforie Nord plaja are o lungime de 3 – 4 km si o latime de 20 – 100 metri. Factorii de cura sunt clima marina, apa marii puternic clorurata, sulfatata, sodica, magnezica, hipotonica, apa sarata a Lacului Techirghiol si namolul sapropelic extras de pe fundul lacului.

Statiunea este recomandata atat pentru agrement, relaxare, cat si pentru diverse tratamente.

Turistii au la indemana numeroase posibilitati de divertisment, printre care: discoteci, cluburi, terenuri de sport, terenuri de minigolf, sali de biliard, Teatrul de Vara, locuri de joaca pentru copii, instalatii pentru sporturi nautice, piscine si, bineinteles, plaja si apa marii.

Statiunea Eforie Nord, situata la 14 km sud de Constanta, intre mare şi lacul Techirghiol, imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici. Bazele de tratament functioneaza tot timpul anului, spatiile de cazare fiind incalzite in timpul sezonului rece. Dotate cu diverse instalatii: instalatii pentru bai calde (cu apa sarata concentrata provenita din lacul Techirghiol), pentru impachetari calde cu namol, pentru tratamente ginecologice, aerosoli, kinetoterapie, sauna şi gimnastica medicala, cele doua baze de tratament fac minuni in cazul mai multor tipuri de afectiuni: reumatice, dermatologice, locomotorii, respiratorii, ginecologice, etc.

Statiunea Eforie Nord a apartinut de Techirghiol pana in 1933. In Eforie Sud, hotelul Movila (statiunea se va numi un timp Baile Movila) va fi inaugurat in 1899,an in care incepe si constructia unui stabiliment de bai calde; din 1928 este declarata statiune Balneara, numita Carmen Sylva, devenita oras in anii dintre cele doua razboaie mondiale. In 1966 cele doua orase se vor unifica din punct de vedere administrativ. La Eforie Nord sunt mai multe stabilimente balneo-medicale, cu namol din Lacul Techirghiol. Plaja maritima ara cca. 4 km lungime si 50-80m latime. Exista teatru si cinematograf in aer liber, piscine, strand, terenuri de sport, peste 40 de hoteluri, minihoteluri, popas turistic.

Eforie Nord are un farmec aparte, in primul rand datorita aerului de prospetime pe care il degaja marele parc natural in mijlocul caruia este situata. Cu o larga deschidere spre mare, statiunea Eforie Nord are o plaja de 4 km, ferita de valuri de cele 6 diguri ce inainteaza in larg. Faleza este spectaculoasa, atingand pe alocuri inaltimea de 25 m si comunicand cu plaja prin scari monumentale de piatra.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Eforie Nord, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Eforie Nord?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Diandra
Eforie Nord, Constanta

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Diandra

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.