Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Gura Humorului din Gura Humorului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Gura Humorului, Romania precum: adresa Statiunea Gura Humorului, program Statiunea Gura Humorului, preturi Statiunea Gura Humorului, localizare pe harta Statiunea Gura Humorului si alte detalii Statiunea Gura Humorului.

  • Locatie: Gura Humorului, Suceava, Romania

Statiunea Gura Humorului se afla in partea estica a Obcinilor Bucovinei, judetul Suceava, la altitudinea de 470 metri si este recomandata atat pentru turismul de iarna, pentru cel de cura si tratament, dar si pentru cel cultural.

Zona este caracterizata de un climat temperat continental, relativ bland, cu aer curat, reconfortant si cu proprietati sedative.

Statiunea Gura Humorului ofera multiple posibilitati de agrement, printre care: partia de schi Soimul, doua sali polivalente, piscina acoperita prevazuta cu sauna si jacuzzi, in care functioneaza si o scoala de initiere in scufundari, patinoar, restaurante, baruri.

De asemenea, sunt recomandate drumetiilor la obiectivele religioase aflate sub patrimoniul UNESCO – Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Patrauti, Probota, Sfantul Gheorghe, Suceava, precum si la obiectivele natural: Piatra Soimului, Piatra Pinului sau Dealul Cetatii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Gura Humorului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Gura Humorului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.