Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Malnas Bai din Baraolt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baraolt, Romania precum: adresa Statiunea Malnas Bai, program Statiunea Malnas Bai, preturi Statiunea Malnas Bai, localizare pe harta Statiunea Malnas Bai si alte detalii Statiunea Malnas Bai.

  • Locatie: Baraolt, Covasna, Romania

Statiunea Malnas Bai se afla intre Muntii Baraolt si Bodoc, in apropiere de orasul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna la o altitudine de 565 metri.

Statiunea Malnas a devenit cunoscuta pentru izvoarele de apa minerala si emanatiile de gaze mofetice, fiind vizitata de multi turisti ce urmeaza cure de tratament aici. Este recomandata in tratamentul mai multor afectiuni: digestive, hepatice, cardiovasculare, nevroze astenice, afectiuni respiratorii, insa principala specializare o are in afectiunile tubului digestiv.

Factorii naturali de cura intalniti aici sunt: mofeta, apele minerale carbogazoase, clorurate-sodice, bicarbonate, hipotone si hipertone. Sunt utilizate si instalatii pentru bai calde cu apa minerala, instalatii pentru mofete, buvete pentru cura interna cu ape minerale, bazin cu apa minerala in aer liber.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baraolt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Malnas Bai?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.