Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Miercurea Sibiului din Miercurea Sibiului, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Miercurea Sibiului, Romania precum: adresa Statiunea Miercurea Sibiului, program Statiunea Miercurea Sibiului, preturi Statiunea Miercurea Sibiului, localizare pe harta Statiunea Miercurea Sibiului si alte detalii Statiunea Miercurea Sibiului.

  • Locatie: Miercurea Sibiului, Sibiu, Romania

Statiunea Miercurea Sibiului se afla in apropiere de Sibiu si este o statiune balneoclimaterica sezoniera de interes local.

La Miercurea Sibiului pot fi tratate afectiuni reumatismale, neurologice, ginecologice, endocrine cardio-vasculare, factorii terapeutici intalniti aici fiind: izvoare cu apa minerala clorurate-sodice, namol sapropelic fosil, climat de crutare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Miercurea Sibiului, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Miercurea Sibiului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Miercurea Sibiului