Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Movila Miresii din Ramnicelu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ramnicelu, Romania precum: adresa Statiunea Movila Miresii, program Statiunea Movila Miresii, preturi Statiunea Movila Miresii, localizare pe harta Statiunea Movila Miresii si alte detalii Statiunea Movila Miresii.

  • Locatie: Ramnicelu, Braila, Romania

Statiunea Movila Miresii din judetul Braila este cunoscuta pentru lacul Movila Miresii care detine ape minerale puternic mineralizate, cloru-rosodice si sulfatate si cu namol sapropelic, folosite pentru tratamentul bolilor reumatismale degenerative, inflamatorii, boli ginecologice, dermatologice, endocrine, afectiuni ale sistemului nervos periferic, a starilor post-traumatice, respiratorii si alte boli.

Legenda spune ca aici s-a pierdut o mireasa cu mai bine de 200 de ani in urma, intr-o iarna, pe drumul dintre Huieni si Scortaru, din cauza conditiilor atmosferice, mireasa a fost aruncata din sanie, chiar langa o movila. Nuntasii nu au observat lipsa miresei si si-au continuat drumul. In locul in care nimerise fata se afla si o stana de caini. Acestia simtind prezenta unei persoane straine, au atentionat ciobanii. Datorita frumusetii miresii, fiul ciobanului a cerut fata in casatorie. Dupa putin timp, cei doi au construit prima casa din zona.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ramnicelu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Movila Miresii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.