Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Muntele Mic din Muntele Mic, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Muntele Mic, Romania precum: adresa Statiunea Muntele Mic, program Statiunea Muntele Mic, preturi Statiunea Muntele Mic, localizare pe harta Statiunea Muntele Mic si alte detalii Statiunea Muntele Mic.

  • Locatie: Muntele Mic, Caras-Severin, Romania

Statiunea Muntele Mic este o statiune montana Muntele Mic situata la altitudinea de 1.525 metri, la poalele versantului sudic al Muntilor Tarcu, judetul Caras Severin.

Statiunea Muntele Mic este des frecventata de catre schiori, fiind una din zonele din tara unde zapada tine chiar si 6 luni pe an.

Sunt trei partii pentru practicarea schiului, botezate de turisti Valea Soarelui (nivel usor, aproximativ 1.700 metri lungime), Caldare (nivel mediu, peste 600 metri) si Sub Teleschi (nivel greu, aproximativ. 1.400 metri), urcarea facandu-se cu doua schi-lifturi moderne, existand si o instalatie de nocturna.

Partiile de schi au pante, atat pentru incepatori, cat si pentru avansat iar grosimea stratului de zapada este, in medie, de 1 metru.

Peisajele sunt deosebit de frumoase, zona fiind bogata din punct de vedere al vegetatiei, predominante fiind padurile de fag, molid si amestecate. Altitudinea, aerul curat cu influentele mediteraneene ale climei, flora si fauna si izvoarele reci atrag turistii in numar mare.

Se pot practica pescuitul si sporturile nautice la lacurile nou construite, odata cu amenajarea hidroelectrica Bistra – Poiana Marului.

Unul dintre principalele obiective turistice este Crucea de pe Muntele Mic, confectionata din lemn de brad, avand o inaltime de 25 metri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Muntele Mic, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Muntele Mic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.