Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Negulesti din Agapia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Agapia, Romania precum: adresa Statiunea Negulesti, program Statiunea Negulesti, preturi Statiunea Negulesti, localizare pe harta Statiunea Negulesti si alte detalii Statiunea Negulesti.

  • Locatie: Agapia, Neamt, Romania

Statiunea Negulesti se afla in comuna Piatra Soimului, judetul Neamt la o altitudine de circa 400 metri, intr-o zona cu dealuri si coline impadurite de la poalele Carpatilor Orientali.

Statiunea Negulesti este cunoscuta pentru cele 10 izvoare de la Negulesti cu ape clorosodice, magnezice, iodurate ce trateaza afectiuni reumatice cronice, cu mecanism autoimun, afectiuni neurologice ale aparatului locomotor. Acestea administrate sub forma de aerosoli, au un efect antiinflamator si antispastic in afectiunile pulmonare cronice, dar si in cele ginecologice cronice.

In apropiere de Negulesti se afla un lac de baraj natural cu o suprafata de 3.500 mp, Lacul Veselaru, iar la 2 km in amonte se afla un izvor cu apa dulce, pe care localnicii il folosesc in vindecarea bolilor de ochi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Agapia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Negulesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.