Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Ocna Mures din Ocna Mures, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ocna Mures, Romania precum: adresa Statiunea Ocna Mures, program Statiunea Ocna Mures, preturi Statiunea Ocna Mures, localizare pe harta Statiunea Ocna Mures si alte detalii Statiunea Ocna Mures.

  • Locatie: Ocna Mures, Alba, Romania

Statiunea Ocna Mures se afla in apropiere de orasul Aiud, judetul Alba si a devenit cunoscuta datorita exploatarii de sare, existenta inca din vremea romanilor, atunci purtand denumirea de “Salinae”.

Factorii de cura de aici sunt climatul tonic si apele minerale clorurate si sodice din lacurile de pe masivul de sare.

De-a lungul timpului statiunea a fost neglijata, dar in trecut dispunea de numeroase instalatii de tratament, printre care: un solariu cu amenajari pentru aeroterapie si helioterapie, instalatii pentru electroterapie, bai calde, apa minerala sarata concentrata.

La Ocna Mures, apele actioneaza cu succes in tratarea unor afectiuni precum cele reumatismale articulare si degenerative, neurologice periferice, ginecologice, posttraumatismale.

Pot fi vizitate o serie de obiective turistice, printre care: Castelul Teleki, biserica in stil romanic din curtea castelului, padurea Banta, salinele, monumentul lui Mihai Viteazul de la Miraslau iar iubitorii de drumetii pot alege sa se plimbe pe Valea Ariesului, la Aiud, Turda sau Alba Iulia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ocna Mures, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Ocna Mures?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.