Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Oglinzi din Agapia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Agapia, Romania precum: adresa Statiunea Oglinzi, program Statiunea Oglinzi, preturi Statiunea Oglinzi, localizare pe harta Statiunea Oglinzi si alte detalii Statiunea Oglinzi.

  • Locatie: Agapia, Neamt, Romania

Statiunea Oglinzi se afla in Poiana Dascalitei, judetul Neamt, la altitudinea de 480 metri, fiind o zona flancata de versanti acoperiti cu paduri de foioase.

Statiunea Oglinzi este cunoscuta pentru apele minerale folosite de populatia primelor asezari de aici, iar in anul 1856 s-au facut analize chimice, prin care s-a constatat ca sunt clorosodice, de mare concentratie. Aici se trateaza afectiuni reumatismale, ginecologice, dermatologice, afectiuni ale aparatului respirator, sechele post-traumatice, nevroze astenice.

Zona are un microclimat specific colinar, cu o circulatie atmosferica moderata si fara temperaturi excesive. Aerul este bogat in ioni negativi, este ozonat si are un efect tonifiant asupra organismului. Tratamentele efectuate aici sunt pe baza de: magnetodiaflux, ultrasunete, curenti diadinamici, bai calde la cada, bai galvanice, impachetari cu parafina, masaj, gimnastica medicala.

Printre obiectivele turistice aflate in zona se numara: Cetatea Neamtului, Casa Memoriala “Ion Creanga”, colectia de masti populare Nicolae Popa, Baza Ecvestra de la Dumbrava, Rezervatia de Zimbri “Dragos-Voda”, Manastirea Agapia, Manastirea Neamt, Manastirea Varatec , Lacul Izvorul Muntelui, Cheile Bicazului, Manastirea Voronet.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Agapia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Oglinzi?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.