Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Ozunca Bai din Baraolt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baraolt, Romania precum: adresa Statiunea Ozunca Bai, program Statiunea Ozunca Bai, preturi Statiunea Ozunca Bai, localizare pe harta Statiunea Ozunca Bai si alte detalii Statiunea Ozunca Bai.

  • Locatie: Baraolt, Covasna, Romania

Statiunea Ozunca Bai se afla in comuna Batani, depresiunea Ozunca, judetul Covasna, la altitudinea de 750 metri si este o statiune balneoclimaterica de interes local.

Statiunea s-a format in jurul izvoarelor cu apa minerala in regiunea izvorului Ozunca in anul 1896, cand functionau bazine cu borduri de lemn, umplute cu apa minerala. Apa de la Ozunca este cunoscuta pentru efectele benefice pe care le are in randul copiilor fara pofta de mancare, sub forma curelor de baut, insa totodata trateaza diferite afectiuni: cardiovasculare, digestive, afectiuni ale rinichilor si cailor urinare, boli respiratorii, nevroza astenica, afectiuni endocrine.

La Ozunca Bai atractia turistica principala o constituie mlastina cu apa minerala, o rezervatie naturala protejata, unde cresc flori si plante foarte rare precum: floarea de cenusa sau planta carnivora Drosera, insa o atractie importanta o constituie si izvorul de apa minerala de la Pisztrangos, bogata in calciu, ale carei depuneri au realizat un con imens de tufa calcaroasa.

De asemenea, alte atractii in zona sunt : Pestera Meresti aflata la 45 km de Cheile Varghisului si Ozunca, Biborteni, furnalul de la Bodvaj, rezervatiile naturale din Comuna Aita Mare.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baraolt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Ozunca Bai?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.