Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Praid din Praid, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Praid, Romania precum: adresa Statiunea Praid, program Statiunea Praid, preturi Statiunea Praid, localizare pe harta Statiunea Praid si alte detalii Statiunea Praid.

  • Locatie: Praid, Harghita, Romania

Statiunea balneoclimaterica Praid este situata in judetul Harghita, la 9 km de Sovata (Jud. Mures, in Depresiunea Praid, la o altitudine de 580 m. Prima mentiune documentara referitoare la exploatarea sarii dateaza din anul 1405.

Factorii de cura sunt reprezentati de climatul zonei alaturi de apele minerale (sodice de mare concentratie – 200 g/l, mezo si hipotermale). Acestia au un rol important in tratarea afectiunilor respiratorii (astm, bronsita cronica, rinite, sinuzite, silicoza, emfizem pulmonar, bronsiectazie (fara hemoptizie), afectiunilor reumatismale degenerative si a celor ginecologice. O incapere de mari dimensiuni a minei aflata la o adancime de 120 de m de suprafata este amenajata in scopul tratamentului afectiunilor respiratorii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Praid, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Praid?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.