Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Semenic din Semenic, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Semenic, Romania precum: adresa Statiunea Semenic, program Statiunea Semenic, preturi Statiunea Semenic, localizare pe harta Statiunea Semenic si alte detalii Statiunea Semenic.

  • Locatie: Semenic, Caras-Severin, Romania

Statiunea Semenic se afla la poalele muntilor cu acelasi nume, din categoria Muntilor Banatului, judetul Caras Severin, avand varfurile Piatra Goznei (1.447 metri) si varful Semenic (1.445 metri).

Statiune este cautata mult si pentru schi, aici gasindu-se 5 partii: Partia Slalom Urias – cea mai lunga partie (lungime de 1.200 metri), nivel de dificultate mediu si cu o diferenta de nivel de 220 metri; Partia Slalom – are aproximativ 520 metri si prezinta o diferenta de nivel de 180 metri, adresandu-se doar schiorilor de nivel mediu; Partia Cruce de brazi – masoara o lungime de 750 metri si o diferenta de nivel de 160 metri, nivel de dificultate mediu; Partia Goznuta – cu lungime de 700 metri, interzisa schiorilor incepatori; Partia Semenic – este o partie relativ scurta, 350 metri lungime si 40 metri diferenta de nivel.

Sezonul de iarna dureaza la Semenic din octombrie-noiembrie pana in aprilie si nicio partie nu are nocturna si nici zapada artificiala, ci doar teleschi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Semenic, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Semenic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.