Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Singeorz Bai din Sangeorz Bai, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sangeorz Bai, Romania precum: adresa Statiunea Singeorz Bai, program Statiunea Singeorz Bai, preturi Statiunea Singeorz Bai, localizare pe harta Statiunea Singeorz Bai si alte detalii Statiunea Singeorz Bai.

  • Locatie: Sangeorz Bai, Bistrita-Nasaud, Romania

Statiunea Sangeorz Bai este situata in judetul Bistrita Nasaud, la poalele Muntilor Rodnei, fiind traversata de raul Somesul Mare. Se gaseste la 50km de Municipiul Bistrita.

Dispune de numeroase izvoare de ape minerale bicarbonatate, clorate, magneziene, sodice, calcice ce rivalizeaza din punct de vedere al proprietatilor lor cu cele de la Vichy (Franta) si Karlovy Vary (Cehia). Apele minerale de aici sunt recomandate pentru tratamentul afectiunilor tubului digestiv (ulcer duodenal, gastrita cronica, gastrita hipoacida cronica, sechele dupa operatii de ulcer efectuate pe stomac, constipatie cronica), ale bolilor hepato – biliare (dischinezie biliara, hepatita cronica, pancreatita cronica, colicistita calcaroasa sau necalcaroasa, stari postoperatorii), ale bolilor metabolice si nutritionale (diabet melitus, obezitate, guta cu manifestari la nivelul articulatiilor si multe altele). In cura externa aceste ape au efect terapeutic asupra bolilor reumatismale degenerative si diartritice.

Statiunea dispune de instalatii pentru bai calde in cada cu ape minerale, pentru electroterapie si hidroterapie, pentru aerosoli si inhalatii, pentru impachetari cu namol mineral cald si cu parafina, mofete; de asemenea ea dispune de izvoare cu ape minerale pentru cura interna si de sali de gimnastica medicala. Statie de imbuteliere a apei minerale.

Obiective turistice din zona:

-Muzeul de Arta Comparata, nucleul acestui muzeu a constituit donatia Ilenei Anoniu si ulterior au fost adaugate piese de arta populara de pe valea Somesului rece. Datorita acestora, a existentei statiunii aflata in derulare, a simpozionului de arta plastica, se naste ideea in anul 1995 a unui muzeu.

-Punct Muzeal din Sangeorz Bai din judetul Bistrita Nasaud cuprinde o expozitie de istorie locala.

-Galeria “Alternativ”,

-Ocolul Silvic Cormaia,

-Biserica de lemn.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sangeorz Bai, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Singeorz Bai?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.