Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Slanic Moldova din Slanic-Moldova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slanic-Moldova, Romania precum: adresa Statiunea Slanic Moldova, program Statiunea Slanic Moldova, preturi Statiunea Slanic Moldova, localizare pe harta Statiunea Slanic Moldova si alte detalii Statiunea Slanic Moldova.

  • Locatie: Slanic-Moldova, Bacau, Romania

Statiunea Slanic Moldova denumita si Perla Moldovei este cunoscuta ca loc de recreere si tratament inca din secolul 19, primul stabiliment balnear din statiune construindu-se in anul 1827.

Statiunea este renumita pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice si oligominerale, izvoare descoperite inca din anul 1801.

Slanic Moldova asigura tratament pentru: boli hepatobiliare (dischinezie biliara, colicistita cronica cu sau fara calculi, stari postoperatorii in boli ale ficatului), tulburari digestive (gastrite cronice hipo- si hiperacide, ulcere gastrice si duodenale, la un interval de cel putin 3 ani de la faza dureroasa, afectiuni stomacale postchirurgicale, colite cronice atipice, colon inflamabil, constipatie cronica), boli metabolice si nutritionale (diabet melitus, forme usoare si intermediare, obezitate), boli ale rinichiului si urinare (stari de dupa tratamentul infectiilor urinare, acolo unde nu au existat leziuni sau dereglari renale).

Apele minerale de aici pot fi folosite si in cura externa, ajutand la tratamentul bolilor: reumatismale degenerative si diartritice cardiovasculare si respiratorii (astma alergica, traheobronsite cronice, rinosinuzite cronice, emfizem pulmonar), tratamentul bolilor endocrine (stari prepubertale la copii hiperreactivi), ginecologice (sindrom ovarian menopauzal).

Amenajarea unui domeniu schiabil in cadru l statiunii Slanic Moldova vine sa diversifice oferta turistica a zonei, lucru de importanta deosebita daca se tine cont ca in toata zona de centru si sud a Moldovei nu exista un domeniu schiabil amenajat corespunzator. Obiectivul de amenajare a unui domeniu schiabil in cadrul regiunii se inscrie in cadrul Programului ational de Dezvoltare a Turismului Schi in Romania, program de interes national.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slanic-Moldova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Slanic Moldova?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.