Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Targu Ocna din Targu Ocna, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Ocna, Romania precum: adresa Statiunea Targu Ocna, program Statiunea Targu Ocna, preturi Statiunea Targu Ocna, localizare pe harta Statiunea Targu Ocna si alte detalii Statiunea Targu Ocna.

  • Locatie: Targu Ocna, Bacau, Romania

Statiunea Targu Ocna se afla pe cursul mijlociu al Trotusului, judetul Bacau, la altitudinea de 263 metri, intr-un golf depresionar, oferind un mediu propice tratamentului balnear si balneoclimateric.

Targu Ocna este cunoscuta pentru factorii naturali balneoterapeutici precum, climatul sedativ, izvoarele de ape minerale si mediul de salina, apele minerale sulfuroase, clorurate, sodice, slab bicarbonatate si hipotone. Acestea sunt folosite atat in cura interna, cat si in cura externa, in tratamentul afectiunilor tubului digestiv si ale aparatului locomotor, ale celor hepato-biliare, ginecologice cronice.

Un punct de mare interes turistic il constituie Salina Targu Ocna, situata la aproximativ 2 km de oras, in masivul de sare Valcele-Slatinele. In interiorul salinei, pe langa tratamentul cu aerosoli naturali salini, turistii au optiunea diferitelor activitati de agrement, aici existand terenuri de sport (baschet, handbal, mini-fotbal, tenis de camp, tenis de masa), biliard si spatii de joaca pentru copii (dotate cu leagane, tobogane). Poate fi vizitata biserica “Sfanta Varvara”, amenajata intr-una din galeriile salinei, Muzeul Sarii si diferite expozitii de pictura sau sculptura in sare, lacul cu apa sarata si cascada. Exista si un punct de vanzare suveniruri si produse alimentare.

La Targu Ocna mai pot fi vizitate: Manastirea Magura Ocnei, situl arheologic Utidava, Monumentul Eroilor de pe dealul Magura, macheta primei sonde de petrol cu foraj mecanic, Rezervatia naturala Magura-Targu Ocna.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Ocna, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Targu Ocna?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.