Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Tasnad din Tasnad, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tasnad, Romania precum: adresa Statiunea Tasnad, program Statiunea Tasnad, preturi Statiunea Tasnad, localizare pe harta Statiunea Tasnad si alte detalii Statiunea Tasnad.

  • Locatie: Tasnad, Satu Mare, Romania

Statiunea Tasnad se afla la 25 km de orasul Carei, judetul Satu Mare si este renumita ca avand unele dintre cele mai mari izvoare geotermale din regiune. Fiind localizata intr-o zona de campie si dealuri joase sunt create caracteristici bioclimatice cu factori mai putin agresivi, in care organismul uman nu trebuie sa faca eforturi de aclimatizare.

Cura balneara are la baza doi factori terapeutici naturali: apele minerale termale si bioclimatul sedativ si se poate efectua in aer liber in intervalul mai-octombrie, iar in bazele amenajate pe tot parcursul anului. In statiunea Tasnad se gasesc 3 bazine cu apa termala neacoperite si o piscina cu apa rece, garderoba, cabine amenajate pentru masaje recuperatorii si reflexoterapie, spatii de cazare, unitati de alimentatie publica. Apa termala, care are o temperatura de suprafata de 72 grade C si o mineralizare totala de 9,84 g/l este predominant clorurata-bicarbonatata-sulfatata si sodica-calcica-magneziana in prezenta amoniului si a potasiului. Zona Tasnadului este renumita si pentru lacustrele artificiale de tip iaz, ce se gasesc dispersate in arealul mai multor comune apropiate si sunt generatoare pentru mai multe categorii de turism: agrement, turism nautic, turism piscicol, dar si cinegetic (ornitofauna acvatica).

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tasnad, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Tasnad?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.